Plunge pools vanaf €10.000

Bent u op zoek naar een plunge pool, en heeft u een budget beginnend bij 10.000 euro? Dan bent u bij CompactPool aan het juiste adres. Op deze pagina willen we u informeren over de mogelijkheden en opties die beschikbaar zijn binnen dit budget.

De mogelijkheden

Met een budget van 10.000 euro kunt u een wat kleiner zwembad verwachten.

Denk bijvoorbeeld aan afmetingen van 2 bij 4 meter en 80 centimeter diep, of 3 bij 5 meter en 60 centimeter diep.

Deze afmetingen zijn perfect voor mensen die graag willen genieten van een verfrissende plons, maar niet de ruimte hebben voor een groot zwembad.

Binnen dit budget is het ook belangrijk om rekening te houden met de filterinstallatie. Een goede filterinstallatie is essentieel voor het schoonhouden van uw zwembadwater.

CompactPool kan u adviseren over de beste filterinstallatie voor uw budget en wensen.

Betaalbaar

CompactPool biedt kwalitatieve plunge pools tegen een betaalbare prijs, waardoor ze toegankelijk zijn voor klanten met een beperkt budget.

Betrouwbaar

Ondanks een lagere prijs behouden de plunge pools van CompactPool een hoog niveau van betrouwbaarheid, wat zich heeft bewezen door jaren van succesvol gebruik.

Geen concessies

Met een plunge pool van CompactPool hoeft u geen compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

De installatie van uw zwembad

Wanneer u kiest voor deze productreeks is het een logische keuze dat u ook zelf het zwembad gaat aanleggen om zo geld te besparen.

Het budget staat immers enkel voor materialen en niet voor de installatie, die word later in de offerte bij het bedrag opgeteld.

Als u ervoor kiest om uw zwembad door CompactPool te laten installeren, zullen onze medewerkers contact met u opnemen om een keuze te maken.

Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat uw zwembad op een professionele en efficiënte manier wordt geïnstalleerd.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische aspecten. Tijdens de installatie zullen we ook de filterinstallatie aansluiten en ervoor zorgen dat alles naar behoren werkt.

Na de installatie kunt u direct genieten van uw nieuwe zwembad en het verfrissende water.

Kan ik een groter zwembad krijgen binnen dit budget?

Binnen een budget van 10.000 euro is het mogelijk om een wat kleiner zwembad te krijgen. Als u een groter zwembad wilt, zult u waarschijnlijk uw budget moeten verhogen.

Zijn de producten uit de budgetserie van mindere kwaliteit?

pools van CompactPool zijn betrouwbaar en functioneel. De baden hebben allemaal dezelfde betrouwbare kwaliteit, het budget word bepaald door de rand artikelen die u bij het zwembad koopt.

Kan ik zelf mijn zwembad installeren?

Het is zeker mogelijk om uw zwembad zelf te installeren, wanneer u hier tegenop ziet kunnen wij u ook verder helpen met de installatie van uw zwembad.

Hoe lang duurt de installatie van een zwembad?

De duur van de installatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het zwembad en de complexiteit van de installatie. Onze medewerkers zullen een planning maken en u informeren over de verwachte duur van de installatie.

Klaar voor de start?

Neem de volgende stap

Stel nu eenvoudig jouw de plunge pool van je dromen samen! Wordt je liever begeleid door een van onze experts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij Compact Pool denken we graag met u mee om uw droomzwembad te realiseren.
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.