Plunge pools vanaf €25.000

Een zwembad in uw eigen tuin is een droom die werkelijkheid kan worden. Met een budget startend vanaf €25.000 of meer kunt u een zwembad laten aanleggen dat volledig aan uw wensen voldoet. Op deze pagina bespreken we de mogelijkheden voor een maatwerk zwembad met alle luxe en comfort die u zich kunt wensen

De mogelijkheden

Bij het aanleggen van een maatwerk zwembad is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen en accessoires die u wilt toevoegen.

Met een budget van 25.000 euro of meer kunt u kiezen voor een zwembad met afmetingen van 3x6 meter of 7x2.5 meter. Daarnaast kunt u de diepte van het zwembad bepalen, bijvoorbeeld 1,5 meter. Om het zwembad nog comfortabeler te maken, kunt u kiezen voor accessoires zoals een zitbank of een lamellendek met een lamellendeknis.

Een zitbank biedt de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van het water. Een lamellendek zorgt ervoor dat het zwembad veilig afgesloten kan worden wanneer het niet in gebruik is.

Daarnaast kan een lamellendeknis worden toegevoegd voor extra bescherming tegen de zon. Een lampje in het zwembad zorgt voor een sfeervolle verlichting, vooral in de avonduren.

En als u echt wilt genieten van ontspanning, kunt u overwegen om een bubbelbank toe te voegen aan het zwembad. Met een bubbelbank kunt u heerlijk relaxen en genieten van de masserende bubbels.

Filterinstallatie en waterbehandeling

Bij een luxe zwembad is het belangrijk om te investeren in een hoogwaardige filterinstallatie. Een goede filterinstallatie zorgt ervoor dat het water schoon en helder blijft.

Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een automatische waterbehandeling. Met een automatisch systeem wordt het water continu gecontroleerd en indien nodig behandeld met de juiste chemicaliën.

Dit zorgt voor een optimale waterkwaliteit en voorkomt dat u handmatig chemicaliën moet toevoegen.

Warmtepomp

Om het zwembadwater op een aangename temperatuur te houden, is het aan te raden om een warmtepomp te installeren.

Een warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht om het water te verwarmen. Hierdoor kunt u ook op koelere dagen genieten van een aangename watertemperatuur.

Daarnaast is een warmtepomp energiezuinig en milieuvriendelijk, omdat het gebruik maakt van natuurlijke warmtebronnen.

Betaalbaar

CompactPool biedt kwalitatieve plunge pools tegen een betaalbare prijs, waardoor ze toegankelijk zijn voor klanten met een beperkt budget.

Betrouwbaar

Ondanks een lagere prijs behouden de plunge pools van CompactPool een hoog niveau van betrouwbaarheid, wat zich heeft bewezen door jaren van succesvol gebruik.

Geen concessies

Met een plunge pool van CompactPool hoeft u geen compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

De installatie van uw zwembad

Als u ervoor kiest om uw zwembad door CompactPool te laten installeren, zullen onze medewerkers contact met u opnemen om een keuze te maken.

Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat uw zwembad op een professionele en efficiënte manier wordt geïnstalleerd.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische aspecten. Tijdens de installatie zullen we ook de filterinstallatie aansluiten en ervoor zorgen dat alles naar behoren werkt.

Na de installatie kunt u direct genieten van uw nieuwe zwembad en het verfrissende water.

Wat zijn de afmetingen van een maatwerk zwembad?

Met een budget van 25.000 euro of meer kunt u kiezen voor afmetingen van 3x6 meter of 7x2.5 meter, afhankelijk van uw voorkeur. Natuurlijk kunt u feitelijk van alles bedenken aangezien het maatwerk is.

Welke accessoires kunnen worden toegevoegd aan een maatwerk zwembad?

U kunt kiezen voor accessoires zoals een zitbank, lamellendek met lamellendek nis, een lampje en een bubbelbank.

Waarom is een goede filterinstallatie belangrijk?

Een goede filterinstallatie zorgt ervoor dat het water schoon en helder blijft, wat essentieel is voor een optimale zwemervaring.

Wat is het voordeel van een automatische waterbehandeling?

Een automatisch systeem zorgt ervoor dat het water continu gecontroleerd en behandeld wordt, waardoor u geen handmatige toevoeging van chemicaliën hoeft te doen.

Klaar voor de start?

Neem de volgende stap

Stel nu eenvoudig jouw de plunge pool van je dromen samen! Wordt je liever begeleid door een van onze experts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij Compact Pool denken we graag met u mee om uw droomzwembad te realiseren.
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.