Plunge pools vanaf €15.000

Het aanleggen van een zwembad in je tuin is een droom voor velen. Het biedt de mogelijkheid om op warme zomerdagen heerlijk af te koelen en te genieten van het buitenleven. met een budget van €15.000 kun je al een prachtige plunge poolrealiseren.

De mogelijkheden

Met een budget van 15.000 euro kun je al wat meer besteden aan de grootte en diepte van het zwembad.

Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een zwembad van 3 bij 4 meter en 1,50 meter diep. Of je kunt gaan voor een zwembad van 2 bij 6 meter en 1,50 meter diep.

Een andere optie is om te kiezen voor een wat ondieper zwembad met bijvoorbeeld een bankje erin.

De keuze hangt af van je persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte in je tuin.

Kies je voor een warmtepomp?

Met een warmtepomp kun je het zwemseizoen verlengen en het water aangenamer maken.

Een warmtepomp verwarmt het water van je zwembad, waardoor je al vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar kunt genieten van een aangename watertemperatuur.

Met een budget van 15.000 euro kun je vaak al wel een warmtepomp aanschaffen. Dit maakt het zwembadseizoen langer en zorgt voor meer comfort tijdens het zwemmen.

De filterinstallatie

Bij een budget van 15.000 euro zit de filterinstallatie vaak nog in de budgetserie.

Dit betekent dat je de waterkwaliteit handmatig moet controleren en onderhouden.

Dit kun je doen door regelmatig een waterwandeling te doen en de waterwaardes te testen met behulp van teststrips. Daarnaast kun je chloorblokjes toevoegen om het water te desinfecteren.

Door dit consequent te doen, zul je veel plezier hebben van je zwembad en blijft het water schoon en helder.

Betaalbaar

CompactPool biedt kwalitatieve plunge pools tegen een betaalbare prijs, waardoor ze toegankelijk zijn voor klanten met een beperkt budget.

Betrouwbaar

Ondanks een lagere prijs behouden de plunge pools van CompactPool een hoog niveau van betrouwbaarheid, wat zich heeft bewezen door jaren van succesvol gebruik.

Geen concessies

Met een plunge pool van CompactPool hoeft u geen compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

De installatie van uw zwembad

Wanneer u kiest voor deze productreeks is het een logische keuze dat u ook zelf het zwembad gaat aanleggen om zo geld te besparen.

Het budget staat immers enkel voor materialen en niet voor de installatie, die word later in de offerte bij het bedrag opgeteld.

Als u ervoor kiest om uw zwembad door CompactPool te laten installeren, zullen onze medewerkers contact met u opnemen om een keuze te maken.

Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat uw zwembad op een professionele en efficiënte manier wordt geïnstalleerd.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische aspecten. Tijdens de installatie zullen we ook de filterinstallatie aansluiten en ervoor zorgen dat alles naar behoren werkt.

Na de installatie kunt u direct genieten van uw nieuwe zwembad en het verfrissende water.

Wat is de ideale grootte en diepte voor een zwembad met een budget van 15.000 euro?

Met een budget van 15.000 euro kun je kiezen voor een zwembad van bijvoorbeeld 3 bij 4 meter en 1,50 meter diep, of 2 bij 6 meter en 1,50 meter diep. De keuze hangt af van je persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte in je tuin. Verder zijn er natuurlijk nog 100 varianten te bedenken.

Is een warmtepomp aan te raden bij een budget van 15.000 euro?

Met een budget van 15.000 euro kun je vaak al wel een warmtepomp aanschaffen. Een warmtepomp verlengt het zwemseizoen en zorgt voor een aangename watertemperatuur. Het is dus zeker aan te raden om hierin te investeren.

Hoe onderhoud ik mijn zwembad met een budget van 15.000 euro?

Bij een budget van 15.000 euro zit de filterinstallatie vaak nog in de budgetserie. Dit betekent dat je de waterkwaliteit handmatig moet controleren en onderhouden. Dit kun je doen door regelmatig een waterwandeling te doen en de waterwaardes te testen met behulp van teststrips. Daarnaast kun je chloorblokjes toevoegen om het water te desinfecteren.

Hoe lang gaat een zwembad mee met een budget van 15.000 euro?

De levensduur van een zwembad hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de materialen en het onderhoud. Met een budget van 15.000 euro kun je een degelijk zwembad laten aanleggen dat vele jaren meegaat, mits je het goed onderhoudt. Het zwembad zelf zal zonder problemen wel 20 jaar volhouden, voor de techniek zal dat wat korter zijn.

Klaar voor de start?

Neem de volgende stap

Stel nu eenvoudig jouw de plunge pool van je dromen samen! Wordt je liever begeleid door een van onze experts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij Compact Pool denken we graag met u mee om uw droomzwembad te realiseren.
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.